Welkom bij Ademregie

Adem is leven...
Het mooiste geschenk van de natuur!

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wilma is sinds 1980 als logopedist werkzaam in de 1e lijns gezondheidszorg. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF)

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen staat zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Voor registratie zijn werkervaring en het volgen van na- en bijscholing een must. KP nummer: 9900233791.

Maartje werkt sinds 2012 als algemeen fysiotherapeut en is daarnaast master of science Geriatrie Fysiotherapeut (2017) en master of science Orofasciaal therapeut (2022). Zij is BIG-geregistreerd en werkt als keurmerk fysiotherapeut. 

Lars werkt sinds 2012 als algemeen fysiotherapeut en is daarnaast master of science Manueel Therapeut (2015). Hij is BIG-geregistreerd en werkt als keurmerk fysiotherapeut.

Om kwaliteit te meten maken we gebruik van een cliënttevredenheidsonderzoek , wat uitgevoerd wordt door het onafhankelijke onderzoeksinstituut Qualizorg. Na afloop van de therapie wordt elke cliënt/patiënt uitgenodigd om vrijwillig deel te nemen aan de enquête. Deelname via www.qualiview.nl is altijd anoniem.

Ondanks het zorgvuldig bewaken van de kwaliteit is het mogelijk dat u niet tevreden bent. Uiteraard vinden wij het dan prettig dat u dit met ons bespreekt. Als we er samen niet uitkomen dan zijn er instanties waar u met uw klacht terecht kunt:

  • Het college van Toezicht op de naleving van de beroepscode voor logopedisten (het College)
  • De Landelijke Klachtencommissie Logopedie in de 1e lijn (de Klachtencommissie)
  • Geschillencommissie Fysiotherapie www.defysiotherapeut.com/klachtenregeling/ 

Indien wenselijk kunt u bij ons terecht voor meer informatie.

AGB code logopediepraktijk: 05091123
Wilma Gerrits: 05905050

AGB code fysiotherapiepraktijk: 04079297
Maartje Gerrits: 04121819
Lars van Engelen: 04121229