Welkom bij Ademregie

Adem is leven...
Het mooiste geschenk van de natuur!

De praktijk is dagelijks geopend tussen 9.00 uur en 19.00 uur.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak.

Telefoon: 06 - 237 20 550 (Wilma)
Telefoon: 06 - 192 17 120 (Maartje)
Telefoon: 06 - 534 45 126 (Lars)
E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logopedie wordt vergoed vanuit het basispakket. Houd rekening met het jaarlijkse eigenrisico vanaf 18 jaar.

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Gerrits Hoofd Hals Therapie & Ademregie hanteert de betalingsvoorwaarden volgens de richtlijn van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en het Koninklijk Nederlands genootschap voor Fysiotherapie. U kunt deze betalingsvooraarden bij ons opvragen of op deze website lezen.

Wilma Gerrits Logopedist

In 1980 afgestudeerd als allround logopedist. In de loop der jaren een passie ontwikkeld voor het begeleiden van mensen met specifieke klachten in het hoofd- en hals gebied en/of een disfunctionele ademhaling.

Maartje Gerrits Fysiotherapeut Msc

Sinds 2012 ben ik afgestudeerd aan de bachelor opleiding Fysiotherapie waarna ik me verder ben gaan specialiseren in de Cranio-faciale therapie volgens CRAFTA;  onderzoek en behandeling van hoofd-, hals- en kaakklachten. Sinds 2017 ben ik afgestudeerd als  Master in de Geriatrie Fysiotherapie. In 2022 heb ik de masteropleiding tot orofaciaal fysiotherapeut (in de volksmond kaakfysiotherapeut) afgerond.

In de WGBO (Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst) worden bepaalde aspecten van de zorg binnen de individuele relatie tussen de patiënt en de zorgverlener geregeld. De wet gaat uit van een vertrouwensrelatie waarin patiënt en logopedist op basis van gelijkwaardigheid zoveel mogelijk samen overleggen en beslissen. Zo worden er eisen gesteld ten aanzien van informatie, toestemming en inzage. Om aan deze eisen te voldoen heeft Gerrits Hoofd Hals Therapie & Ademregie een behandelovereenkomst opgesteld. Hierin staan de afspraken die gemaakt zijn omtrent de behandeling en de wijze van vergoeding.

De behandelingen duren gemiddeld 25-30 minuten per keer. Er wordt wekelijks een afspraak gepland. Afhankelijk van de ernst, kunnen wij adviseren om de frequentie te verhogen. Wanneer de klacht afneemt beperken we de afspraken.

De behandelingen vinden plaats aan de hand van het met u besproken behandelplan.

Gerrits Hoofd Hals Therapie & Ademregie hecht veel waarde aan de bescherming persoonsgegevens. In dit privacy beleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Wij houden ons in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 

Nadat u zich bij mij hebt aangemeld, wordt een eerste afspraak vastgelegd. In deze afspraak zal gevraagd worden naar uw persoonsgegevens. Op deze wijze kunnen wij een behandeldossier aanmaken.

We bespreken uitvoerig uw klacht of reden van verwijzing naar ons. Het onderzoek naar de oorzaak van de klacht wordt opgestart en aan de hand van de bevindingen wordt een behandelplan voorgelegd.