Welkom bij Ademregie

Adem is leven...
Het mooiste geschenk van de natuur!

De behandelingen duren gemiddeld 25-30 minuten per keer. Er wordt wekelijks een afspraak gepland. Afhankelijk van de ernst, kunnen wij adviseren om de frequentie te verhogen. Wanneer de klacht afneemt beperken we de afspraken.

De behandelingen vinden plaats aan de hand van het met u besproken behandelplan.

Met regelmaat zullen we de voortgang evalueren en indien nodig wordt dan het behandelplan aangepast.

Tijdens het behandeltraject kunnen wij u wijzen op het bestaan van lotgenotencontact en patiëntenorganisaties.

Aan het einde van het behandeltraject vindt een eindevaluatie plaats waarin we bespreken wat u kunt doen om terugval te voorkomen.

De huisarts en verwijzer ontvangen een eindverslag van het behandeltraject.

Afmelden bij verhindering:

Indien u een afspraak voor intake of behandeling met ons hebt en deze, om welke reden dan ook, niet door kan gaan, dient u dit 24 uur vóór de gereserveerde tijd bij de praktijk kenbaar te maken. U kunt zich telefonisch (06 - 237 20 550 Wilma), (06-192 17 120 Maartje), (06-534 45 126 Lars) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. afmelden.

Let op: Afspraken die niet of niet tijdig worden afgezegd mogen niet bij de zorgverzekeraar worden gedeclareerd en worden bij u zelf in rekening gebracht. De nota betreft 75% van het geldende tarief. In overleg kan bij ziekte of onvoorziene omstandigheden van deze regel worden afgeweken.