Welkom bij Ademregie

Adem is leven...
Het mooiste geschenk van de natuur!

Stress hoort bij het leven. Het is soms zelfs nodig om succesvol te zijn. Het maakt je actief en alert. Chronische stress echter geeft gezondheidsklachten. Het menselijk lichaam is hier niet tegen bestand.

 

Tijdens onze dagelijkse werkzaamheden binnen de praktijk worden we steeds vaker geconfronteerd met complexe klachten die we niet kunnen verklaren. Klachten die niet overgaan of steeds terug keren. De kans dat je als therapeut een relatie legt tot de ademhaling ligt niet altijd voor de hand. In onze opleiding hebben we wel wat geleerd over ademhaling maar over het algemeen was dat minimaal. Er is meer......

Ook in een gezond lichaam kan de doorbloeding naar je brein verstoord raken, met allerlei klachten tot gevolg. De Epiphora Methode is een reeks oefeningen waarmee je zelf deze doorbloeding weer op orde brengt.

Workshop voor maximaal 6 deelnemers. Beleef deze dag in 'qualitime'.

Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een individuele workshop van 2 uur, waarin aandacht voor het gebruik van de inner balance op je smartphone of tablet.

Voor meer informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshop op locatie. Voor meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.