Welkom bij Ademregie

Adem is leven...
Het mooiste geschenk van de natuur!

Stress hoort bij het leven. Het is soms zelfs nodig om succesvol te zijn. Het maakt je actief en alert. Chronische stress echter geeft gezondheidsklachten. Het menselijk lichaam is hier niet tegen bestand.

 

Chronische stress is één van de belangrijkste oorzaken van hoge bloeddruk, hoofdpijn, disfunctioneel ademen, depressie, burn-out, geheugenproblemen, concentratie en hartklachten. In onze huidige praktijken worden we steeds vaker geconfronteerd met patiënten die lijden onder chronische stress, welke gerelateerd is aan onze hectische, veel eisende maatschappij.

Maar ook wijzelf moeten ons staande zien te houden binnen het huidige zorgstelsel. Het is belangrijk om zowel op fysiek als mentaal vlak gezond te blijven, onze grenzen te bewaken en onze energie goed te managen.

Onderzoek (Doc Childre, HeartMath instituut) naar stress gerelateerde ziekten heeft aangetoond dat ons hartritme waardevolle informatie geeft over ons stressniveau.HeartRateVariability(HRV)-biofeedbackapparatuur geeft ons inzicht in onze hartritmevariatie. Met behulp van onze ademhaling en specifieke oefeningen waarmee we onze emotie reguleren kunnen we de HRV gezond beïnvloeden. Een coherent hartritme en verbeterde HRV leidt tot emotionele balans, meer energie, verbeterde concentratie, een functionele ademhaling, daling van bloeddruk, afname van fysieke klachten, beter slapen en een sterker immuunsysteem, kortom een betere gezondheid.

Wil jij je kennis en vaardigheden op dit gebied vergroten om in te zetten bij je patiënten of voor jezelf, zowel in je dagelijks werksituatie als in privé dan ben je welkom in deze workshop.

In deze workshop leer je alles over HRV en hartcoherentie. Je leert werken met de geavanceerde biofeedback apparatuur en maakt de technieken om de HRV te verhogen en hartcoherentie te verbeteren eigen.

Tijdens deze dag is er een afwisseling tussen theorie en praktijk, zodat je de methode voldoende onderbouwd kunt inzetten bij de patiënten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Datum workshop: 22 en 23 november 2024
  • Locatie omgeving Dongen/Oosterhout
  • Tijd dag 1: 10.00 -16.00 uur
  • Tijd dag 2: 10.00 - 15.00 uur
  • Gratis parkeergelegenheid 
  • Kosten € 500,00 euro
  • Bij inschrijving korting op aanschaf biofeedback apparatuur HeartMath (€465,00 i.p.v. €579,00)  mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie www.ademregie.nl/hartcoherentie

 

INSCHRIJVEN

Deze workshop bieden wij ook aan in-company, voor vragen of een vrijblijvende offerte mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.